تاریخ انتشار : شنبه 6 آذر 1400 - 1:33
96 بازدید
کد خبر : 125549

ادامه برخورد سلیقه‌ای با خبرنگاران و عکاسان مرد در فوتبال زنان

ادامه برخورد سلیقه‌ای با خبرنگاران و عکاسان مرد در فوتبال زنان

هفته پایانی لیگ برتر فوتبال زنان با ادامه برخوردهای سیلقه‌ای با عکاسان و خبرنگاران مردی همراه بود که برای پوشش خبری و تصویری رقابت‌ها قصد ورود به محل مسابقه را داشتند. به گزارش ایسنا، عکاسان و خبرنگاران مرد برای ورود به مسابقات فوتبال زنان با چالش‌هایی مواجه بوده‌اند. گاه به سختی اجازه عکاسی و تهیه

ادامه برخورد سلیقه‌ای با خبرنگاران و عکاسان مرد در فوتبال زنان

هفته پایانی لیگ برتر فوتبال زنان با ادامه برخوردهای سیلقه‌ای با عکاسان و خبرنگاران مردی همراه بود که برای پوشش خبری و تصویری رقابت‌ها قصد ورود به محل مسابقه را داشتند.

به گزارش ایسنا، عکاسان و خبرنگاران مرد برای ورود به مسابقات فوتبال زنان با چالش‌هایی مواجه بوده‌اند. گاه به سختی اجازه عکاسی و تهیه اخبار را کسب کرده‌اند و گاه پشت درهای بسته استادیوم مانده‌اند. این در حالی است که زنان فوتبالیست با حفظ حجاب و رعایت شئونات اسلامی مسابقه می‌دهند.

ماجرای مخالفت با ورود عکاسان و خبرنگاران مرد در فوتبال و فوتسال زنان به درگیری مردان کادر تدارکات دو تیم لیگ فوتسال زنان برمی‌گردد که چند فصل قبل اتفاق افتاد. در پی این ماجرا به دستور حراست وزارت ورزش و جوانان ورود کلیه مردان به فوتبال و فوتسال زنان ممنوع شد، اما یک تبصره وجود داشت که حراست استان برگزار کننده مسابقه و باشگاه مربوطه می‌توانست با صلاحدید خود به کسی اجازه ورود بدهد. از همین زمان بود که برخوردهای سلیقه‌ای با خبرنگاران و عکاسان مرد آغاز شد و بسیاری از آنها با اینکه سابقه خوبی در عکاسی از ورزش زنان داشتند، اجازه ورد به ورزشگاه‌ها را پیدا نکردند یا به سختی وارد شدند.

در سیزدهمین دوره لیگ فوتسال زنان هم که با قهرمانی شهرداری سیرجان به پایان رسید، شاهد تداوم این برخوردهای سلیقه‌ای بودیم تا آنجا که برخی به این روند انتقاد کردند. در تازه ترین اتفاق هم در حالی از ورود خبرنگاران و عکاسان مرد به محل برگزاری مسابقه تیم سیرجان و سپاهان ممانعت به عمل آمد که خبرنگار برنامه تلویزیونی فوتبال برتر وارد ورزشگاه شد و اقدام به تهیه فیلم و مصاحبه از تیم‌ها کرد. زمانی که سایر خبرنگاران به این تبعیض اعتراض کردند، تیم خبری فوتبال برتر هم از ورزشگاه خارح شد اما همچنان مدیرعامل و تعدادی از اعضای باشگاه سیرجان در ورزشگاه حضور داشتند!

آریا جعفری، عکاس ورزشی ایسنا که در محل مسابقات حضور داشت، در این مورد می‌گوید” از آنجایی که هفته پایانی لیگ برتر بود و سیرجان بخت اول قهرمانی محسوب می‌شد با دیگر دوستان برای پوشش مسابقه از شهرهای مختلف به سیرجان رفتیم اما متاسفانه با اینکه در دیدارهای قبلی به مردان اجازه ورود می دادند، به ما گفتند که طبق نامه حراست ورود مردان ممنوع است اما بعد از چند دقیقه مدیرعامل تیم سیرجان به همراه دو مرد دیگر وارد شدند، روابط عمومی هیات فوتبال هم بدون مشکل رفت و آمد می‌کرد و هر کسی را که می‌خواستند راه می‌دادند. محل مسابقه را ترک کردیم و به سمت هتل برگشتیم که در راه برگشت خانم موسوی را دیدیم. او از ما خواست که همراهش برویم تا مشکل را حل کند. گویا ۱۰ دقیقه قبل از اینکه ما برسیم به عکاسان و خبرنگاران اجازه ورود داده بودند و ما هم به نیمه دوم رسیدیم.”

این بهم ریختگی و سردرگمی‌ها نتیجه نبودن قانونی درست در زمینه ورود مردان به فوتبال زنان است. در حالی که اصحاب رسانه می‌توانند به مطرح و دیده شدن فوتبال زنان کمک کنند، برخوردهای سلیقه‌ای و تبعیض‌آمیز موجب دلسردی آنها می‌شود و از طرف دیگر برای زنان فوتبالیست هم بی‌انگیزگی همراه می‌آورد چرا که آنها از پخش رسانه‌ای محروم هستند و از طریق همین عکس‌هاست که خود و فوتبال زنان را به مردم معرفی می‌کنند و شناخته می‌شوند.

جعفری به عنوان اولین عکاس مردی که از مسابقات فوتبال زنان گزارش تصویری منتشر کرده است ادامه می‌دهد” فوتبال زنان پخش رسانه‌ای ندارد و اگر قرار باشد همین عکس‌ها هم منتشر نشود، با دست خودمان باعث سقوط این رشته می‌شویم. امیدوارم اکنون که افراد جدیدی مدیریت فدراسیون را برعهده گرفته‌اند، این مشکل حل شود و تبعیض‌هایی که نسبت به عکاسان و خبرنگاران مرد اعمال می‌شود از بین برود.”

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.