انتشار «۳۰ ثانیه روانشناسی» و «۷/۵ درس درباره مغز»
کتاب «۳۰ ثانیه روانشناسی» نوشته کریستین جارت و سایر نویسندگان با ترجمه بهیان رفیعی و «۷/۵ درس درباره مغز» نوشته لیزا فلدمن بارت با ترجمه میرجواد سیدحسینی منتشر شد. به گزارش ایسنا، کتاب «۳۰ ثانیه روانشناسی» نوشته کریستین جارت و سایر نویسندگان با ترجمه بهیان رفیعی در ۲۰۰ صفحه با قیمت ۴۵هزار تومان توسط نشر پارسه
کتاب «۳۰ ثانیه روانشناسی» نوشته کریستین جارت و سایر نویسندگان با ترجمه بهیان رفیعی و «۷/۵ درس درباره مغز» نوشته لیزا فلدمن بارت با ترجمه میرجواد سیدحسینی منتشر شد.
به گزارش ایسنا، کتاب «۳۰ ثانیه روانشناسی» نوشته کریستین جارت و سایر نویسندگان با ترجمه بهیان رفیعی در ۲۰۰ صفحه با قیمت ۴۵هزار تومان توسط نشر پارسه منتشر شده است.
در نوشته پشت جلد کتاب میخوانیم: این کتاب سریعترین راه ممکن برای فهم پنجاه نظریه شاخص و تاثیرگذار در روانشناسی است. نویسنده مهمترین اطلاعات لازم درباره هر نظریه را در نهایت اختصار اما به زبانی روشن و آسانفهم در دسترس خواننده گذاشته است. ویژگی کتاب حاضر این است که برخی نظریههای مهم اما کمتر شناختهشده در ایران را در کنار نظریههای مشهورتر گذاشته و خواننده را متوجه اهمیت آنها میکند.
همچنین کتاب «۷/۵ درس درباره مغز» نوشته لیزا فلدمن بارت با ترجمه میرجواد سیدحسینی در ۱۹۲ صفحه توسط نشر یادشده منتشر شده است.
در یادداشت پشت جلد این کتاب نیز آمده است: لیزا فلدمن بارت، دانشمند نامدار اعصاب، در هفت مقاله کوتاه (بهعلاوه بخشی کوتاه درباره نحوه تکامل مغز) با بیانی سرگرمکننده و آسانفهم، درسهایی از خطوط مقدم پژوهشهای علم اعصاب ارائه میدهد که باعث گسترش افق فکری و افزایش شناختمان از این عضو پیچیده و شگفتانگیز بدن میشود. در این اثر خواهیم آموخت که مغز چگونه تکامل یافته، به چه ترتیبی ساختاربندی شده (و چرا اهمیت دارد) و چگونه فعالیتهای شما را میآفریند. همچنین خواهیم آموخت که برای شناخت دقیق رفتار خود باید افسانههای رایجی چون «مغز خزنده» و نبرد بین «عقل و احساس» یا حتی طبیعت و تربیت را فراموش کنیم.
این کتاب هم حس کنجکاوی خوانندگان عام را برانگیخته و هم نزد دانشمندان برجسته و کارآزموده محبوب شده است؛ کتابی سرشار از شگفتی، شوخطبعی و اشارات مهم درباره ماهیت بشر. فلدمن بارت در کتاب جدید خود دیدگاههای چالشبرانگیز و حیرتآوری ارائه میدهد. او میگوید: «مغز ما برای اندیشیدن تکامل نیافته است. هدف اصلی پیدایش این عضو بدن، از ابتدا مدیریت منابع فیزیکی و تضمین بقای ما بوده است.» وال استریت جورنال
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰