۲۱۰۰ زندانی آذربایجانشرقی حافظ قرآن شدند
ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس کل دادگستری آذربایجانشرقی با اشاره به اینکه ۲۱۰۰ زندانی استان حافظ قرآن شدند، گفت: اجرای طرح قرآنی «شفا» در زندان تبریز آثار مهمی برجای داشت که جلوگیری از تکرار جرم و کاهش محسوس تخلّفات درون زندان را دو کارکرد مهم این طرح بود. موسی خلیلالهی در دیدار با رئیس سازمان زندانها در تبریز با اشاره
ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس کل دادگستری آذربایجانشرقی با اشاره به اینکه ۲۱۰۰ زندانی استان حافظ قرآن شدند، گفت: اجرای طرح قرآنی «شفا» در زندان تبریز آثار مهمی برجای داشت که جلوگیری از تکرار جرم و کاهش محسوس تخلّفات درون زندان را دو کارکرد مهم این طرح بود.
موسی خلیلالهی در دیدار با رئیس سازمان زندانها در تبریز با اشاره به استقبال خوب زندانیان از طرح شفا ( قرآن خواندن و حفظ قرآن توسط زندانیان)، اظهار کرد: خوشبختانه اجرای طرح شفا در کاهش تخلفات زندانیان و در بهبودی آنان تاثیر بسزایی داشته و با توجه به استقبال خوب زندانیان، اجرای این طرح ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه وظیفه مجموعه دستگاه قضایی اصلاح مجرمان بوده و عمده این مسئله بر عهده زندانهاست، افزود: هدف اصلی از زندانی کردن افراد، بازسازگاری اجتماعی زندانیان بوده و در این خصوص باید فضای امنی برای زندانیان فراهم شود تا بتوانند به جامعه بازگردند.
وی خاطرنشان کرد: طرح قرآنی «شفا» از سال ۹۲ تا کنون در زندان مرکزی تبریز در حال اجرا بوده و از جمله طرحهای موفق کشوری است.
به نقل از روابط عمومی دادگستری کل آذربایجان شرقی، خلیل الهی ادامه داد: تاکنون ۲۱۰۰ نفر از زندانیان زندان مرکزی تبریز در طرح «شفا» فعالیت داشته و شامل حافظان قرآن از یک سوره و یک جزء تا حافظ کل قرآن را میشوند.
وی با اشاره به موضوع اشتغال و تاثیر حرفه آموزی بر زندانیان، ادامه داد: بعضی از زندانیان به دلیل عدم داشتن شغل و درآمد مرتکب جرم شدهاند، از این رو اشتغال و حرفهآموزی زندانیان از چند لحاظ دارای اهمیت بوده و در کنار پر کردن اوقات فراغت آنان، منبع درآمدی برای زندانیان میشود.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰