تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 دی 1400 - 16:25
119 بازدید
کد خبر : 178975

کسب درآمد خانوارها با پلتفرم مدیریت پسماند از مبدا

کسب درآمد خانوارها با پلتفرم مدیریت پسماند از مبدا

یک شرکت خلاق فعال پلتفرمی را برای مدیریت پسماند از مبدا ارائه کرد که از طریق آن هر خانوار می‌تواند با تحویل اقلامی مانند نان خشک، کاغذ، کارتن، بطری‌های پلاستیکی، نوشابه، فلزات و موارد دیگر در ماه، حدود  ۲۰۰ هزار تومان، درآمد داشته باشد. به گزارش ایسنا، آیدین خانکشی‌پور، مدیرعامل یکی از شرکت‌های خلاق از پیاده سازی پلتفرم

کسب درآمد خانوارها با پلتفرم مدیریت پسماند از مبدا

یک شرکت خلاق فعال پلتفرمی را برای مدیریت پسماند از مبدا ارائه کرد که از طریق آن هر خانوار می‌تواند با تحویل اقلامی مانند نان خشک، کاغذ، کارتن، بطری‌های پلاستیکی، نوشابه، فلزات و موارد دیگر در ماه، حدود  ۲۰۰ هزار تومان، درآمد داشته باشد.

به گزارش ایسنا، آیدین خانکشی‌پور، مدیرعامل یکی از شرکت‌های خلاق از پیاده سازی پلتفرم هوشمند مدیریت پسماند خشک خبر داد و گفت: این پلتفرم واسط میان شهروندان، مدیریت شهری و پیمانکاران فعال در حوزه بازیافت است.

وی افزود: پیش از این جمع‌آوری پسماند اوضاع چندان مشخصی نداشت و زمانی که شهروندان تماس می‌گرفتند معلوم نبود که پیمانکار برای جمع‌آوری پسماند چه روز و ساعتی مراجعه می‌کند. همچنین قیمت خرید از شهروندان چندان مشخص نبود و در صورت تحویل پسماند به غرفه‌های سطح شهر نیز غالباً به شهروندان، اقلامی مانند شامپو و امثال آن داده می‌شد.

خانکشی پورادامه داد: در این پلتفرم به محض تماس شهروند، در یک زمان مشخص، پیمانکار به درب منازل مراجعه می‌کند و ضمن وزن کشی، پسماند خشک را تحویل می‌گیرد. مبلغ معادل این مقدار پسماند نیز در کیف پول خانواده‌ها، منظور می‌شود و آنها می‌توانند با استفاده از این اعتبار به راحتی از فروشگاه‌های معتبر خرید کنند.

این فعال حوزه فناوری با اشاره به ضرورت همکاری بیشتر نهادهای متولی مدیریت شهری گفت: بسیاری از این نهادها تمایل دارند که به همان شکل سنتی با پیمانکاران کار کنند و راغب نیستند که سازوکارهای خود را برای همکاری با پلتفرم‌ها تغییر دهند. از این رو از معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری درخواست داریم، همانطور که در موارد مشابه بسیاری، از طریق رایزنی مشکلات کسب و کارهای نوآورانه را برطرف کرده است، با گفتگو با این سازمان‌ها کمک کند تا ما هم بتوانیم به فعالیت خدماتی خود ادامه دهیم و دامنه این کسب و کارها را گسترش دهیم.

بنا بر اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی، به گفته وی، در حال حاضر هر خانوار می‌تواند با تحویل اقلامی مانند نان خشک، کاغذ، کارتن، بطری‌های پلاستیکی، نوشابه، فلزات و موارد دیگر در ماه، حدود  ۲۰۰ هزار تومان، درآمد داشته باشد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.