تاریخ انتشار : پنجشنبه 29 مهر 1400 - 15:34
66 بازدید
کد خبر : 65451

وحدت و سامان‌دهی نداریم

وحدت و سامان‌دهی نداریم

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌فرهنگی، ساماندهی قوانین، ایجاد هماهنگی بین‌بخشی، توسعه بوم‌گردی از طریق ارتباط با جامعه محلی، استفاده حداکثری از قابلیت‌های فناوری اطلاعات، همچنین شفافیت و تسهیل امور از طریق آن را مهم‌ترین رویکردهای این وزارتخانه ذکر کرد.  علی‌اصغر شالبافیان در سمپوزیوم یکصدسال گردشگری ایران گفت: اگر ما به دنبال ساماندهی قوانین

وحدت و سامان‌دهی نداریم

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌فرهنگی، ساماندهی قوانین، ایجاد هماهنگی بین‌بخشی، توسعه بوم‌گردی از طریق ارتباط با جامعه محلی، استفاده حداکثری از قابلیت‌های فناوری اطلاعات، همچنین شفافیت و تسهیل امور از طریق آن را مهم‌ترین رویکردهای این وزارتخانه ذکر کرد.

 علی‌اصغر شالبافیان در سمپوزیوم یکصدسال گردشگری ایران گفت: اگر ما به دنبال ساماندهی قوانین و مقررات در حوزه گردشگری نباشیم، نتیجه قطعی بلندمدت نخواهیم داشت.
او نبود وحدت و ساماندهی در بخش‌های گردشگری را یکی از نقاط ضعف و عامل نابسامانی‌ها دانست و اظهار کرد: نخستین رویکردی که از سوی وزارت گردشگری دنبال شد ایجاد حداکثرسازی هماهنگی بین‌بخشی است. در واقع اگر دست‌اندرکاران این حوزه با یکدیگر هماهنگ نباشند نتیجه مورد نظر هم محقق نخواهد شد.
معاون گردشگری از هماهنگی با نیروی انتظامی، مناطق آزاد، معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت امور خارجه به‌عنوان اقداماتی که تاکنون از سوی این وزارتخانه انجام شده است، یاد کرد و افزود: برای هر کدام طرحی بیرون آمده است. البته حتماً این همکاری باید در چارچوب قوانین و وظایف این دستگاه‌ها باشد.
او همچنین از توسعه بوم‌گردی به‌عنوان یکی از موضوعاتی نام برد که در وزارتخانه مورد بررسی قرار گرفته است و در ادامه گفت: در واقع نوعی ارتباط با جامعه محلی مورد ارزیابی قرار گرفته است.
شالبافیان ادامه داد: حداکثرسازی استفاده از قابلیت‌های فناوری اطلاعات دیگر اقدامی است که تاکنون از سوی این وزارتخانه انجام شده است.
معاون گردشگری همچنین گفت: شش سامانه کلیدی را شناسایی کرده‌ایم که موجب شفاف‌سازی و تسهیل امور می‌شود. در واقع می‌خواهیم به ایجاد شفافیت در فرآیندها از طریق فناوری اطلاعات برسیم.
او به اهمیت برگزاری نخستین سمپوزیوم ملی یکصد سال گردشگری ایران اشاره کرد و یادآور شد: بنا به فرمایش پیامبر اسلام باید سفر کنید تا سالم بمانید. از نظر من یکی از اقدامات مهمی که در حوزه گردشگری انجام شد، برگزاری این رویداد است. محتوایی که در صنعت گردشگری تولید می‌شود ناظر بر چیزی است که به صورت مستقیم مربوط به کشور ما نمی‌شود.
معاون گردشگری گفت: محتوایی در سمپوزیوم تولید شد که در گذشته شاهد آن نبودیم. این محتوا شایسته تحلیل است و کاملاً به درد حال صنعت گردشگری ما می‌خورد. افرادی که در این سمپوزیوم به صحنه آمدند بسیاری از کارشناسان باتجربه این حوزه بودند که تاکنون استفاده زیادی از آن‌ها نمی‌شد. البته شاید انگیزه ارائه دانش و تجربه خود را تاکنون نداشتند.
نخستین سمپوزیوم ملی یکصد سال گردشگری ایران که به مدت دو روز در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شده بود، شب گذشته (چهارشنبه ۲۸ مهرماه) با حضور جمعی از کارشناسان صنعت گردشگری به کار خود پایان داد.
پیش از برپایی این سمپوزیوم، سلسله وبینارهایی در دو مرحله با محور حمل و نقل، مهمان‌نوازی، پذیرایی، غذا و نوشیدنی، جاذبه‌ها و مقاصد گردشگری، خدمات مسافرتی، ‌خدمات کنسولی و ویزا برگزار شد.
محمدحسین ایمانی‌خوشخو، دبیر و یکی از برگزارکنندگان این سمپوزیوم تاکید کرده است: نگاه اصلی این رویداد صرفا نظری و علمی نیست و موضوعات آن جنبه‌های کاربردی و عملیاتی دارد.
او یکی دیگر از دستاوردهای این سمپوزیوم را مکتوب کردن تجربه‌ها و تاریخ شفاهی گردشگری دانسته و آن را چراغ راهی برای دولت‌ها عنوان کرده است.
منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.