همه مددجویان روستایی بوشهر خانهدار میشوند
ایسنا/بوشهر مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر گفت: پیشبینیها، افق ۱۴۰۲ را برای خانه دار شدن تمام خانوادههای روستایی تحت حمایت کمیته امداد استان نشان میدهد. محمدرضا میری پیش از ظهر امروز در نشست با امام جمعه جم اظهار کرد: بررسی ها نشان می دهد که جنس فقر در سراسر استان با همدیگر متفاوت است. وی افزود:
ایسنا/بوشهر مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر گفت: پیشبینیها، افق ۱۴۰۲ را برای خانه دار شدن تمام خانوادههای روستایی تحت حمایت کمیته امداد استان نشان میدهد.
محمدرضا میری پیش از ظهر امروز در نشست با امام جمعه جم اظهار کرد: بررسی ها نشان می دهد که جنس فقر در سراسر استان با همدیگر متفاوت است.
وی افزود: این وضعیت سبب شده که نوع نیاز این خانواده ها نیز متفاوت بوده و ضرورت اولویت بندی خدمات برای توانمندسازی آنها نیز بیشتر احساس شود.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر تصریح کرد: در کنار استفاده از ایدهها در فضای مدیریتی امداد ، به دنبال این هستیم که از نگاه فرهیختگان و صاحبان اندیشه در فضای بیرون از امداد برای ارائه خدمات هدفمند استفاده کنیم.
میری ادامه داد: استان بوشهر دارای ظرفیتهای بیشماری در عرصه تامین نیازهای کشور است و شایسته نیست که از محرومیتهای موجود رنج ببرد.
وی عنوان کرد: البته در گذشته شاهد یک همگرایی خوبی از سوی شرکت های پتروشیمی موجود در قالب شورای راهبردی شرکتهای پتروشیمی منطقه پارس جنوبی با نهاد کمیته امداد بودیم که جای تشکر و قدردانی دارد.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر یادآور شد: در فضای جدید کاری به دنبال این هستیم که با اولویت بندی نیازهای خانواده جامعه هدف، زمینه تعامل مسستمر و با برنامه با صنعت در جنوب استان بوشهر فراهم و با یک کیفیت بخشی، مشکلات اصلی و مهم خانواده ها را رفع کنیم.
میری گفت: در کنار استفاده از فضاهای بیرونی امداد برای کاهش مشکلات خانوادههای جامعه هدف ، تقویت و غنای فکری این خانواده ها برای استفاده از تسهیلات در راستای توانمندسازی آنها را دنبال میکنیم.
وی ادامه داد: وجود بسترهای فراوان برای فقرزدایی از جامعه هدف را به شکل کارشناسی دنبال می کنیم تا به عنوان یک دستگاه مولود انقلاب بتوانیم ضمن احترام به عزت خانواده های جامعه هدف ، زمینه بازگشت آبرومد آنها به فضای کسب و کار و زندگی را ایجاد کنیم.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر خاطرنشان کرد: از جمله عوامل کاهش فقر در جامعه هدف ، ساماندهی موضوع اشتغال سرپرستان این خانوادههاست که شناسایی شغل متناسب با نیازهای خانوادهها در هر منطقه استان را پیگیری میکنیم.
میری بیان کرد: اگر چه پیشبینیها با توجه به نیازهای خانوادههای جامعه هدف به یک مسکن مقاوم، افق ۱۴۰۲ را برای خانه دار شدن تمام خانوادههای روستایی تحت حمایت کمیته امداد استان بوشهر نشان میدهد اما دنبال این هستیم که با کیفی سازی و ساخت مسکن مقاوم تا پایان سال ۱۴۰۱ ، شاهد جشن خودکفا شدن جامعه هدف امداد به مسکن مقاوم باشیم.
امام جمعه جم نیز در این نشست گفت: رسالت اصلی انقلاب اسلامی توسعه عدالت اجتماعی است که کمیته امداد در بخشهایی این رسالت را بر عهده دارد.
حجت الاسلام محمد محمدی افزود: این شرایط میطلبد که تمامی دستگاههای اداری در خدمت نهاد مقدس کمیته امداد باشند تا زمینه فقرزدایی در جامعه و توزیع عادلانه ثروت در طبقه کم برخوردار شکل گیرد.
وی تصریح کرد: برای رسیدن به این رسالت که توسعه عدالت اجتماعی است نیازمند ابزاری هستیم که بخشی از آن در قالب مسئولیتهای اجتماعی تعریف شده است.
امام جمعه جم با اشاره به نوع مطالبه از صنایع نفتی در استان بوشهر، ادامه داد: این طرز تفکر که صنعت فکر کند مردم استان بوشهر محتاج هستند و از این دید بخواهد کمکی به استان کند اشتباه است چرا که صنعت نفت به مردم استان بوشهر بدهکار است و باید بدهی خود را در قالب مسئولیتهای اجتماعی پرداخت کند.
محمدی یادآور شد: با وجود تعداد فراوان واحدهای پتروشیمی در جنوب استان بوشهر و ظرفیتهای گسترده، نباید شاهد محرومیتزدایی در استان بوشهر و بهویژه در جنوب این استان باشیم که البته برای استفاده از این ظرفیتها باید به شکل برنامه محور عمل شود.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰