طرحهای راهسازی از ورودی شهرها آغاز میشود
ایسنا/زنجان مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور گفت: از آنجا که ورودی شهرها و مسیرهای منتهی به مراکز استانها دارای بار ترافیکی بیشتری هستند و طرحهای راهسازی از ورودی شهرها آغاز میشود. خیرالله خادمی عصر امروز (۲۷ آبانماه) در آئین بهرهبرداری محور زنجان به بیجار، طرح مسیر زنجان – دندی – تخت سلیمان نیز در حال
ایسنا/زنجان مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور گفت: از آنجا که ورودی شهرها و مسیرهای منتهی به مراکز استانها دارای بار ترافیکی بیشتری هستند و طرحهای راهسازی از ورودی شهرها آغاز میشود.
خیرالله خادمی عصر امروز (۲۷ آبانماه) در آئین بهرهبرداری محور زنجان به بیجار، طرح مسیر زنجان – دندی – تخت سلیمان نیز در حال حاضر در سه قطعه فعال است، اظهار کرد: این مهم وظیفه ما است؛ چراکه مردم باید بتوانند تردد راحتی در مسیرهای ارتباطی داشته باشند.
وی با بیان اینکه بر مبنای قیمت روز حدود هشت هزار میلیارد ریال اعتبار برای اتمام پروژه دو بانده کردن جاده زنجان – بیجار نیاز است، گفت: اعتبار مورد نیاز برای پایان همه پروژههای دو بانده در استان زنجان ۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
این مسئول با اشاره به اینکه هر کیلومتر جادهای که در کشور ساخته میشود، به منظور رفاه حال کاربران جادهای بلافاصله به زیر ترافیک جادهای میرود، افزود: امروز به صورت رسمی ۴۷ کیلومتر در دو محور مورد بهرهبرداری قرار گرفت که ۳۵ کیلومتر آن در جاده زنجان – بیجار و ۱۲ کیلومتر نیز از سلطانیه به خدابنده – کبودرآهنگ در استان همدان است.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور گفت: برای احداث این جاده در استان زنجان ۵۰۰۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری شده و کل اعتبار هزینه شده برای دو جاده مذکور حدود ۱۶۰۰ میلیارد ریال است.
خادمی گفت: از ایجرود تا شهرستان بیجار در استان کردستان ۱۲۴ کیلومتر است که از این میزان حدود ۴۰ کیلومتر در محدوده استان زنجان و ۲۵ کیلومتر نیز در کردستان باند دوم این مسیرها انجام شده و ۶۰ کیلومتر از پروژه دو بانده کردن جاده زنجان به بیجار باقی مانده که عملیات اجرایی ۳۰ کیلومتر از آن در استان زنجان و در استان کردستان نیز ۱۲ کیلومتر در دست اجرا است.
وی مطالبات پیمانکاران پروژه دو بانده کردن جادههای استان زنجان را ۱۲۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: پروژههای زنجان – دندی – تخت سلیمان (شاخه غربی) و زنجان – بیجار (شاخه جنوبی) در قالب یک طرح تعریف شدهاند که هر دو امسال ۳۴ میلیارد ریال اعتبار برای آنها در نظر گرفته میشود و با تزریق اعتبار این پروژهها ظرف چهار یا پنج سال به پایان می رسد.
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰