تاریخ انتشار : دوشنبه 24 آبان 1400 - 22:37
80 بازدید
کد خبر : 94534

درخواست قیس الخزعلی برای بی‌طرف بودن سازمان ملل در قبال انتخابات عراق

درخواست قیس الخزعلی برای بی‌طرف بودن سازمان ملل در قبال انتخابات عراق

دبیرکل عصائب اهل الحق در جریان دیدار با نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور عراق در دفترش در بغداد به بررسی موضوع نتایج انتخابات و پیامدهای آن پرداخت. به گزارش ایسنا، به نقل از موازین نیوز، جنبش عصائب اهل الحق با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، قیس الخزعلی، دبیرکل این جنبش با جنین هنیس پلاسخارت،

درخواست قیس الخزعلی برای بی‌طرف بودن سازمان ملل در قبال انتخابات عراق

دبیرکل عصائب اهل الحق در جریان دیدار با نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور عراق در دفترش در بغداد به بررسی موضوع نتایج انتخابات و پیامدهای آن پرداخت.

به گزارش ایسنا، به نقل از موازین نیوز، جنبش عصائب اهل الحق با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، قیس الخزعلی، دبیرکل این جنبش با جنین هنیس پلاسخارت، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور عراق در دفترش در بغداد دیدار کرد و دو طرف در جریان این دیدار در خصوص بارزترین مسائل سیاسی این کشور و در رأس آن موضوع نتایج انتخابات پارلمانی و پیامدهای آن به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در بیانیه مذکور آمده است، قیس الخزعلی مجموعه دلایل تقلب و دستکاری آشکار در انتخابات را مورد بررسی قرار داد.

در این بیانیه آمده است، الخزعلی ضمن ابراز تعجب نسبت به صدور بیانیه شورای امنیت در خصوص انتخابات پس از تایید نهایی نتایج آن، تاکید کرد، هیئت هماهنگی شیعیان عراق، موسوم به «چارچوب هماهنگی شیعیان» به اقدامات قانونی خود در خصوص این پرونده ادامه می‌دهد.

در همین راستا، نماینده دبیرکل سازمان ملل در بغداد تصریح کرد که دلایل ارائه شده از سوی قیس الخزعلی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

الخزعلی نیز از نماینده سازمان ملل خواست تا در مشکلات به وجود آمده بی‌طرف باشد تا بحران‌های کنونی پشت سر گذاشته و از ورود کشور به بن بست سیاسی ممانعت شود.

دو طرف همچنین متعهد شدند که به تماس و ارتباط خود برای حل این موضوع ادامه دهند.

طبق نتایج اولیه، جریان صدر به رهبری مقتدی صدر با کسب ۷۳ کرسی از مجموع ۳۲۹ کرسی اول شد و پس از آن فراکسیون تقدم به رهبری محمد الحلبوسی، رئیس پارلمان منحل شده با ۳۸ کرسی و فراکسیون دولت قانون به ریاست نوری مالکی، نخست وزیر پیشین با ۳۴ کرسی در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند.

پس از اعتراضات گسترده در عراق که از ابتدای اکتبر ۲۰۱۹ آغاز شده و برای یک سال ادامه داشت و به برکناری دولت عادل عبدالمهدی در اواخر همان سال منجر شد، انتخابات پارلمانی عراق یک سال زودتر از تاریخ مقررش برگزار شد.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.