تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 آذر 1400 - 16:37
82 بازدید
کد خبر : 153085

خودداری از اعزام هیئتی افراد به مناطق زلزله زده/ راه اندازی اردوگاه کانکسی در ۲ نقطه شهر سی سخت

خودداری از اعزام هیئتی افراد به مناطق زلزله زده/ راه اندازی اردوگاه کانکسی در ۲ نقطه شهر سی سخت

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه مناطق زلزله زده روستایی نیازمند حمایت های بیشتری هستند، گفت: باتوجه به شیوع کرونا انتظار می رود از اعزام هیئتی افراد خودداری شده و از ارسال کمک ها استقبال می کنیم. “حسین کلانتری” در نشست ستاد بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی که با حضور حجت الاسلام

خودداری از اعزام هیئتی افراد به مناطق زلزله زده/ راه اندازی اردوگاه کانکسی در ۲ نقطه شهر سی سخت

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه مناطق زلزله زده روستایی نیازمند حمایت های بیشتری هستند، گفت: باتوجه به شیوع کرونا انتظار می رود از اعزام هیئتی افراد خودداری شده و از ارسال کمک ها استقبال می کنیم.

“حسین کلانتری” در نشست ستاد بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی که با حضور حجت الاسلام و المسلمین حسین روحانی نژاد نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلابی و اسلامی، فرماندار و اعضای شورای اداری دنا برگزار شد، افزود: از پیام امید بخش و پر عاطفه مقام معظم رهبری خرسندیم.
وی با بیان ایشان از همان دقایق اولیه وقوع زلزله تاکنون به صورت مستمر پیگیر وضعیت مردم هستند، تصریح کرد: از این دغدغه مندی مقام معظم رهبری قدرشناسی می کنیم و مراتب اطاعت ما از فرمایشات ایشان را به استحضارشان برسانید.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه مهم ترین موضوع در هنگام وقوع زلزله بحث امداد رسانی است، اظهار کرد: در همان دقایق اولیه در منطقه حضور داشتیم و خدا را شاکریم که تلفات جانی نداشتیم.
کلانتری با بیان اینکه یکی از مسائل حیاتی در حوزه بحران راه اندازی خدمات عمومی است، تاکید کرد: در همان شب اول تیم هایی متشکل از معتمدین مردم، هلال احمر و … برای خدمات رسانی بهتر به مردم تشکیل دادیم.
وی به توزیع ۵ هزار تخته چادر در بین مردم زلزله زده دنا اشاره کرد و ادامه داد: اگر موردی وجود دارد که چادر تحویل نگرفته اند به سرعت نیاز آن ها در این خصوص تامین می شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر توزیع عادلانه امکانات در بین مردم زلزله زده، بیان کرد: تاکنون مسئولان مختلف کشوری و لشکری از جمله وزیر راه و شهرسازی به عنوان نماینده ویژه رئیس جمهور، معاون رئیس جمهور در امور ایثارگران، رئیس جمعیت هلال احمر، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، مسئولان بنیاد مستضعفان، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، مسئولان سپاه و نیروی انتظامی و …برای بررسی وضعیت مردم زلزله زده به سی سخت سفر کردند.
کلانتری تصریح کرد: وزارت تعاون۳ هزار بسته معیشتی به مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال در شهر سی سخت توزیع می کند.
وی با تاکید بر اینکه برای ساماندهی خدمات رسانی به مردم بانک اطلاعاتی از مشخصات مردم شهرستان در اختیار مجموعه هلال احمر قرار دارد، اظهار کرد: خدمات رسانی به مردم و توزیع امکانات بر اساس ثبت مشخصات افراد در این سامانه انجام می شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه شان این مردم بالاتر از این ها است، تاکید کرد: هر خدماتی ارائه دهیم جوابگوی مشکلات مردم نیست.
کلانتری با بیان اینکه در هنگام بحران وضعیت از حالت عادی خارج می شود، بیان کرد: مسئولان استان و شهرستان لحظه ای مردم را تنها نگذاشتند و همچنان پیگیر مشکلات مردم هستیم.
وی با اشاره به اینکه پس از وقوع زلزله ۷۲ ساعت بحرانی است، تصریح کرد: امروز ۱۳ روز از وقوع زلزله می گذرد و کماکان خدمات دهی همچون روز نخست ادامه دارد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از سخنانش، اظهار کرد: روزانه ۱۵ هزار پرس غذای گرم برای نهار و همین میزان برای شام بین مردم سی سخت توزیع می شود.
کلانتری با تاکید بر اینکه سپاه پاسداران و نیروی انتظامی با تمام توان پای کار هستند، تاکید کرد: سرقت در مناطق زلزله زده رخ نداده است.
وی با اشاره به استقرار ۱۰۰ کانکس از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در شهر سی سخت، بیان کرد: ۵۰ دستگاه کانکس در اختیار سپاه و ۵۰ دستگاه دیگر در اختیار شهردار است و ۲ اردوگاه کانکسی در ۲ نقطه شهر سی سخت تشکیل دادیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: اگر استقبال مردمی زیاد بود تعداد کانکس ها را افزایش می دهیم.
کلانتری با اشاره به تسریع دولت در خصوص مصوبات مربوط به زلزله دنا، اظهار کرد: بنیاد مسکن سریعا نسبت به تشکیل ستاد بازسازی اقدام کرد.
وی تاکید کرد: ۵ مکان برای مراجعه و تشکیل پرونده مردمی پیش بینی شده و برای جلوگیری از شیوع کرونا دعوت مردم به صورت پیامکی انجام می شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: تاکنون ۱۰۰ واحد آواربرداری شده است و ۶۰ دستگاه مشغول به کار بوده که تا پایان هفته ۱۰۰ دستگاه دیگر نیز اضافه خواهد شد.
کلانتری رعایت اصول مهندسی در ساخت و سازها و گرفتن تاییدیه نظام مهندسی را جزو اولویت های کاری در دنا برشمرد و ادامه داد: صدور پروانه باید بر مبنای آیتم ها و شاخص های شهرداری انجام شود.
وی تصریح کرد: بنیاد مسکن با پولی که دارد اقدام می کند و ساخت و سازها به آورده بستگی دارد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: خود مالک ممکن است آورده داشته باشد به عنوان مثال فردی می خواهد نقشه ۱۵۰ متری ترسیم کند که منعی ندارد و مردم در نقشه و انتخاب پیمانکار مختار هستند.
کلانتری بنیاد مسکن را پرچمدار و محور ساخت و ساز در دنا دانست و اظهار کرد: اراده نظام و مصوبه دولت بر این مبنا است که منازل مردم تا پایان تیرماه تکمیل شده و مردم مرداد ماه در خانه های خود مستقر شوند.
وی با بیان اینکه مردم سی سخت زخم خورده هستند ولی تنها نیستند، تاکید کرد: تمامی ارگان ها در کنار مردم دنا هستند تا اگر ایرادی باشد سریع آن را برطرف کنیم و ۱۰۰ درصد توان خود را گذاشتیم .
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در استان با
محوریت نماینده ولی فقیه تمام اعضای شورای تامین و شورای اداری همراه با صمیمیت و همدلی پای کار هستند.
کلانتری با بیان اینکه خیلی از روستاها به امکانات بیشتری نیاز دارند، ادامه داد: رسیدگی به روستاها ادامه دارد.
وی تصریح کرد: اگر مردم با صبوری به ما کمک نمی کردند نمی توانستیم به این راحتی خدمات ارائه دهیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این حادثه تلخی و شیرینی داشت، اظهار کرد: شیرینی آن نداشتن تلفات جانی بود.
به گزارش ایسنا، کلانتری با بیان اینکه کرونای انگلیسی وارد استان شده و تلفات داشتیم، تاکید کرد: ما نیروی انسانی سازمان یافته در استان داریم و به دلیل شیوع ویروس کرونا انتظار می رود از اعزام هیئتی افراد به استان خودداری شود ولی از کمک ها استقبال می کنیم.
انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.