تاریخ انتشار : دوشنبه 22 آذر 1400 - 18:50
67 بازدید
کد خبر : 166163

جایگزین کردن فرهنگسرا به جای مسجد اقدام اشتباهی است

جایگزین کردن فرهنگسرا به جای مسجد اقدام اشتباهی است

امام جمعه قم با بیان اینکه از مساجد غفلت شده است، گفت: جایگزین کردن فرهنگسرا به جای مسجد اقدام اشتباهی است. به گزارش خبرنگار ایسنا، آیت الله هاشم حسینی بوشهری در دیدار دبیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور عنوان کرد: امام علی (ع) در حدیثی می‌فرمایند که اگر کسی جامعه و زمانه خود را خوب بشناسد،

جایگزین کردن فرهنگسرا به جای مسجد اقدام اشتباهی است

امام جمعه قم با بیان اینکه از مساجد غفلت شده است، گفت: جایگزین کردن فرهنگسرا به جای مسجد اقدام اشتباهی است.

به گزارش خبرنگار ایسنا، آیت الله هاشم حسینی بوشهری در دیدار دبیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور عنوان کرد: امام علی (ع) در حدیثی می‌فرمایند که اگر کسی جامعه و زمانه خود را خوب بشناسد، از آماده شدن غفلت نمی‌کند؛ این حدیث نشان دهنده لزوم آمادگی در شرایط مختلف زمانی است.

وی با بیان اینکه از مساجد غفلت شده است، افزود: مساجد جایگاه‌های عظیمی و رفیعی دارند؛ بعد معنوی مساجد به دلیل محل ارتباط با خداوند، آماده است و نیاز به مقدمات ندارد؛ بعد از پیروزی انقلاب اسلامی برخی افراد مساجد را در حاشیه قرار دادند و فرهنگسرا را جایگزین آن کردند.

نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه بیان کرد: جایگزین کردن فرهنگسرا به جای مسجد اقدام اشتباهی است و باید در همان مسجد به اقدامات فرهنگی پرداخت، زیرا محیط و بستر مسجد برای ترویج معارف دینی و فرهنگی آماده است.

وی ادامه داد: از چند سال گذشته در کنار مساجد، کانون مساجد ایجاد شده است که اقدام بسیار خوبی است و ظرفیت مناسبی برای جذب جوانان ایجاد کرده است؛ ظرفیت مناسبی برای ترویج مباحث دینی و قرآنی وجود دارد و باید موانع، شناسایی و رفع شود.

لزوم فعالیت کانون‌های مساجد در فضای مجازی

 

آیت الله حسینی بوشهری تصریح کرد: فضای مجازی، هم فرصت است و هم تهدید و بهترین راه مقابله با تهدیدهای فضای مجازی، تولید محتوای مناسب است و باید به این موضوع توجه ویژه شود؛ کانون‌های مساجد باید در فضای مجازی فعالیت مثبت و اثرگذار داشته باشند.

وی اضافه کرد: اگر سواد رسانه به درستی تبیین شود و ظرفیت‌های فضای مجازی مشخص شود، می‌توان فعالیت‌های اثرگذار گسترده‌ای را انجام داد و از ظرفیت‌های این فضا استفاده کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: والدین برای آرامش خود، فضای مجازی را برای فرزندان باز گذاشتند و این یک آسیب بزرگ است؛ باید آگاه سازی درستی انجام شود و خانواده‌ها با تهدیدها و ظرفیت‌های فضای مجازی آشنا شوند.

وی گفت: در مباحث قرآنی نباید تنها به دنبال آمار دهی باشیم، غایت و هدف آشنایی با قرآن، تدبر در مفاهیم و کسب معارف اخلاقی و تربیتی قرآن است و این موضوع در برگزاری مسابقات قرآنی باید مورد توجه قرار گیرد.

آیت الله حسینی بوشهری اظهار کرد: گاهی غرورهای کاذبی در افرادی که به سمت قرآن می‌روند ایجاد می‌شود و مسابقه و رقابت را در اولویت قرار می‌دهند، این یک آسیب است و باید فهم قرآن و تدبر آیات اولویت قرار داده شود؛ باید سرمایه گذاری ویژه‌ای در ارتقا مباحث اخلاقی قاریان، حافظان و قرآن پژوهان انجام گیرد.

امام جمعه قم عنوان کرد: ترویج مباحث قرآنی و گرایش بیشتر به قرآن یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی و سند افتخار نظام است؛ افزایش برگزاری محافل و برنامه‌های قرآنی باعث شد که اتهام تحریف قرآن از شیعیان برداشته شود و این موضوع بسیار ارزشمند است.
انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.