تاریخ انتشار : سه شنبه 6 مهر 1400 - 16:08
49 بازدید
کد خبر : 11254

تزریق همزمان واکسن کرونا و آنفلوآنزا مشکلی ایجاد می‌کند؟

تزریق همزمان واکسن کرونا و آنفلوآنزا مشکلی ایجاد می‌کند؟

 یک داروساز در خراسان جنوبی با بیان اینکه بین واکسن کرونا و هر واکسن دیگری نیاز نیست فاصله زمانی وجود داشته باشد، تصریح کرد: برای نوجوانان بین ۱۲ تا ۱۸ سال که شروع تزریق واکسن سینوفارم آغاز شده واکسن آنفلوآنزا را می‌توان بین دو دز واکسن کرونا تزریق کرد. فرزانه شمشیرگران در مورد فاصله بین

 تزریق همزمان واکسن کرونا و آنفلوآنزا مشکلی ایجاد می‌کند؟

 یک داروساز در خراسان جنوبی با بیان اینکه بین واکسن کرونا و هر واکسن دیگری نیاز نیست فاصله زمانی وجود داشته باشد، تصریح کرد: برای نوجوانان بین ۱۲ تا ۱۸ سال که شروع تزریق واکسن سینوفارم آغاز شده واکسن آنفلوآنزا را می‌توان بین دو دز واکسن کرونا تزریق کرد.

فرزانه شمشیرگران در مورد فاصله بین تزریق واکسن کرونا و آنفلوآنزا اظهار کرد: ابتدا cdc عنوان کرده بود که دو هفته فاصله بین دو واکسن وجود داشته باشد، اما در بروزسانی اخیر گفته شده تزریق همزمان این دو واکسن با هم مشکلی ایجاد نمی‌کند و فقط باید در دو سایت جدا؛ مثلا در دو قسمت مختلف بازو یا دو بازوی جداگانه تزریق شوند.

وی افزود: اگر هرگونه احساس تب و لرز و بی حالی و یا علائم سرماخوردگی دارید باید تزریق هر نوع واکسن از جمله کرونا و آنفلوآنزا را به تعویق بیندازید چراکه تزریق واکسن در این شرایط، اوضاع را بدتر می‌کند.

این داروساز با بیان اینکه بین واکسن کرونا و هر واکسن دیگری نیاز نیست فاصله زمانی وجود داشته باشد، تصریح کرد: برای نوجوانان بین ۱۲ تا ۱۸ سال که شروع تزریق واکسن سینوفارم آغاز شده واکسن آنفلوآنزا را می‌توان بین دو دز واکسن کرونا تزریق کرد.

شمشیرگران با اشاره به اینکه اشکالی ندارد واکسن آنفلوآنزا بین دو دز واکسن کرونا تزریق شود، افزود: واکسن‌های سینوفارم و آسترازنکا در بارداری قابل تزریق بوده و بهترین نوع واکسن در بارداری محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: ایمنی جمعی یعنی زمانی که جمعیت زیادی از جامعه مقابل یک بیماری عفونی ایمن باشند و این موضوع باعث کاهش چرخش ویروس یا بیماری شود؛ به گونه‌ای که سایر افراد که ایمن نبودند نیز از خطر بیماری در امان باشند و اصطلاحا چرخه انتقال بیماری شکسته و بیماری مهار شود.

این داروساز ادامه داد: در شرایطی که میزان و لود ویروس در جامعه بسیار بالاست، افراد واکسینه و غیرواکسینه در معرض ابتلا هستند و در شرایط بحران ما هم به واکسیناسیون و هم به رعایت موارد بهداشتی نیاز داریم و هردو اینها می‌توانند ما را از این شرایط بیرون بکشند.

شمشیرگران ادامه داد: افرادی که حداقل ۱۴ روز از دز دوم واکسن شان گذشته باشد و همچنین افرادی که ابتلای اخیر داشته و یک دز واکسن هم تزریق کرده‌اند ایمن محسوب می‌شوند و در شرایط حال حاضر توصیه می‌شود حتی با وجود ابتلای قبلی دو دز واکسن تزریق شود.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.