به دنبال جایگاه واقعی خود در اقتصاد بین الملل هستیم/تاخیر در ترخیص کالا جایز نیست
ایسنا/هرمزگان معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: دولت توجه جدی به تقویت کارآفرینان و فعالان اقتصادی دارد چرا که این توجه برای مردم آسایش به همراه دارد و عقب ماندگی تاریخی ایران را در بحث اقتصاد رفع می کند و باعث می شود ایران اسلامی جایگاه واقعی خود را در اقتصاد بین الملل به دست بیاورد. محسن
ایسنا/هرمزگان معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: دولت توجه جدی به تقویت کارآفرینان و فعالان اقتصادی دارد چرا که این توجه برای مردم آسایش به همراه دارد و عقب ماندگی تاریخی ایران را در بحث اقتصاد رفع می کند و باعث می شود ایران اسلامی جایگاه واقعی خود را در اقتصاد بین الملل به دست بیاورد.
محسن رضایی، معاون اقتصادی رییس جمهور در نشست شورای گفت وگوی دولت با بخش اقتصادی در بندرعباس، افزود: بسیجی ها، رزمندگان و مدافعان کشور در جنگ بزرگ اقتصادی پیشران جهش بزرگ اقتصادی محسوب می شوند.
وی ادامه داد: دولت توجه جدی به تقویت کارآفرینان و فعالان اقتصادی دارد چرا که این توجه برای مردم آسایش به همراه دارد و عقب ماندگی تاریخی ایران را در بحث اقتصاد رفع می کند و باعث می شود ایران اسلامی جایگاه واقعی خود را در اقتصاد بین الملل به دست بیاورد البته یک سری از مشکلات فعالان اقتصادی مربوط به اصلاح آیین نامه ها است و ما مطالب را یادداشت کردیم و بر اساس قانون آنها را دنبال خواهیم کرد.
معاون اقتصادی رییس جمهوری اظهار کرد: دشمنان از ابتدای انقلاب تلاش کرده اند تا با زور یا تحریم جلوی پیشرفت ایران نوظهور را در منطقه بگیرند و مانع شکل گیری یک ایران قدرتمند و پیشرفته شوند و برای این امر جنگ ها و ترور ها و موانعی درست کرده اند اما در ۴۰ سال گذشته ملت ایران انصافا کارنامه بسیار خوبی از خود بر جای گذاشته است و با دست خالی امنیت و اقتدار را در کشور شکل داد و امروز نیز آماده یک جهش بزرگ اقتصادی است.
رضایی تصریح کرد: امروز فرصت خوبی در کشور وجود دارد ما از نظام قدرتمند، رهبری فرزانه، ملتی بزرگ و بسیج ملی برخوردار هستیم و نیاز داریم با یک عزم و اراده ملی امور را پیش ببریم که البته این امر باید از دولت و دولتی ها شروع شود و همه قوا باید دست به دست هم دهند تا خیزش و جهاد آرمانی صورت گیرد.
وی بیان کرد: برای توسعه استان هرمزگان نیاز به یک طرح و برنامه داریم که نیاز است با تلاش استاندار و همه فعالان اقتصادی طرح توسعه استان تدوین شود هر چند که این طرح قبلا هم وجود داشته است اما نیاز به بازنگری در طرح گذشته و تمرکز بخشی به آن است و تمام بخش ها در استان هرمزگان باید در طرح توسعه دیده شود و به صادرات در حوزه ملی و استانی نیز نگاه ویژه ای وجود داشته باشد.
معاون اقتصادی رییس جمهور اضافه کرد: بخشی از تورم کشور مربوط به حمل و نقل کالاهای هاست و تاخیر در ترخیص حدودا یک درصد به قیمت تمام شده محصول افزایش می دهد که باید در این امر هم سرعت کار بالا رود.
معاون اقتصادی رئیس جمهور صبح امروز (چهارم آذرماه) در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه در سفر به هرمزگان دو هدف را دنبال می کنم، اظهار کرد: نخست در ادامه سفر معاون اول رئیس جمهور به هرمزگان و بازدید از مناطق زلزله زده، مراتب و مصوبات را پیگیری خواهم کرد.
محسن رضایی با اشاره به اینکه هدف دوم سفرم به هرمزگان پیگیری مسائل اقتصادی استان هرمزگان است، تصریح کرد: هرمزگان و به ویژه بندرشهیدرجایی یکی از کانون های مهم صادرات و واردات، تخلیه و بارگیری کالا در کشور است.
وی با بیان اینکه ۸۱ درصد کالاهایی قابل حمل با کانتینر و ۵۰ درصد محصولات غیرنفتی از بندرشهید رجایی به کشور وارد و خارج می شود، اظهار کرد: این موارد نشان دهنده نقش کلیدی و مهم بندرشهید رجایی در اقتصاد کشور است.
رضایی ادامه داد: خوشبختانه مسئولان بنادر و دریانوردی در حال برنامه ریزی برای توسعه و گسترش بندرشهیدرجایی هستند گرچه برخی مشکلات چون انباشت و دپو اموال تملیکی نزدیک به ۹ هزار کانتینر شامل ۱۰۰ هزار تن کالا نیز وجود دارد.
معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به اینکه زنجیره تولید ثروت و درآمد و معیشت مردم بیش از آنکه از خارج در محاصره باشد با تحریم های داخلی مواجه هستیم، عنوان کرد: روابط بین ادارات پس از ورود کالا به کشور به جای آنکه موجب به حمل یکسره کالا شود، در برخی مواقع هفته ها، روزها و حتی ماه ها ماندگار شود.
وی با بیان اینکه وظیفه ما است که در این سفرها این مشکلات را ببینیم و با استفاده از کارشناسان و متخصصین این گره ها را باز کنیم و زندگی مردم را باید بهبود ببخشیم، خاطرنشان کرد: زنجیره تولید ثروت که از طرفی سرمایه گذاری، تولید و تجارت را شامل می شود و از طرفطی منجر به رفاه، معیشت و آسایش مردم شود، دچار مشکل است.
رضایی با اشاره به اینکه به دنبال این هستیم گره ها را از زنجیره تولید ثروت برخواهیم داشت، اضافه کرد: این گره ها از تهران برداشته نخواهد شد بلکه باید استان به استان، مسئولان کشور حرکت کنند و هرچیز روی زمین مانده و مردم، تجار و کارآفرینان با آن مشکل هستند را برداریم.
معاون اقتصادی رئیس جمهور با بیان اینکه سیاست دولت سیزدهم حمل یکسره کالا است، اظهار کرد: به محض آنکه کشتی وارد لنگرگاه و بندر شود، بلافاصله در تخلیه و بارگیری و به دست مصرف کننده برسد.
وی ادامه داد: ماندگاری و انباشت کانتیرها هزینه بر است و بر هزینه تمام شده شان اضافه می شود و باید به سمت کاهش این هزینه ها پیش برویم.
رضایی با اشاره به اینکه در خصوص بازار بورس، وزارت امور اقتصادی و دارایی مسئول شده است که چندکار اساسی را انجام دهد، تصریح کرد: کانونی قرار است تشکیل شود که سهام داران خرد در هیات مدیره آن حضور داشته و تصمیم گیرنده باشند.
معاون اقتصادی رئیس جمهور با بیان اینکه مشکل بورس را نمی توان دستوری حل کرد و هرگونه دخالت دستوری ممکن است مقطعی خوب شود اما در دراز مدت تآثیر منفی دارد.
محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس جمهور که شب گذشته(سوم آذرماه) بدون تشریفات ویژه وارد بندرعباس شده بود، صبح امروز نیز با همراهی استاندار هرمزگان، جهت بازدید از طرح های مختلف اقتصادی و بندری راهی بندر شهید رجایی بندرعباس شد.
وی در بدو ورود به بندر شهید رجایی با حضور در اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان از طرح توسعه مجتمع بندری شهید رجایی بندرعباس بازدید کرد. معاون اقتصادی رئیس جمهور در ادامه با حضور در گلزار شهدای گمنام واقع در بندر شهید رجایی بندرعباس با آرمان های شهدای ۸ سال دفاع مقدس تجدید بیعت کرد.
معاون اقتصادی رئیس جمهور، حمل یکسره را مورد تاکید قرار داد و گفت: متناسب با این سیاست باید بین تجهیزات، زیرساخت های حمل و نقل و همه اجزا تناسب وجود داشته باشد.
رضایی به منظور بررسی آخرین وضعیت مناطق زلزله زده هرمزگان، شرکت در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی و بازدید از بندرشهید رجایی به هرمزگان سفر کرده است.
شرکت در شورای برنامه ریزی و توسعه استان و بازدید از پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس و مجتمع کشتی سازی از دیگر برنامههای محسن رضایی در سفر به بندرعباس است.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰