بردباری و صبر، درس مهم امام موسی کاظم (ع) به شیعیان است
کارشناس امور دینی گفت: صبر و بردباری از جمله القاب مشهور امام موسی کاظم (ع) است که شیعیان برحقشان باید پایبند و عامر به این دو درس ایشان در زندگی باشند. حجتالاسلام سیدعلی موسوی در گفتوگو با ایسنا، منطقه زنجان، اظهار کرد: امام موسی کاظم (ع) هفتمین امام شیعیان است که در سال ۱۲۸ ه.
کارشناس امور دینی گفت: صبر و بردباری از جمله القاب مشهور امام موسی کاظم (ع) است که شیعیان برحقشان باید پایبند و عامر به این دو درس ایشان در زندگی باشند.
حجتالاسلام سیدعلی موسوی در گفتوگو با ایسنا، منطقه زنجان، اظهار کرد: امام موسی کاظم (ع) هفتمین امام شیعیان است که در سال ۱۲۸ ه. در ابواء، جایى میان مکه و مدینه در روز یکشنبه هفتم صفر به دنیا آمدند و در سن ۵۵ سالگى به شهادت رسید.
این کارشناس دینی گفت: امام موسی کاظم (ع) به خاطر کثرت زهد و عبادت معروف به العبد الصالح و به جهت حلم و فرو خوردن خشم و صبر بر مشقات و آلام زمانه مشهور به الکاظم بودند، از القاب مشهور ایشان میتوان به کاظم، العبد الصالح، بابالحوائج و کنیه گرامىاش ابوالحسن و ابوابراهیم اشاره کرد.
وی در ادامه به خصوصیات بارز امام موسی کاظم (ع) اشاره کرد و گفت: امام کاظم (ع) در علم، حلم، تواضع، مکارم اخلاق،سخاوتمندی و بخشندگی شهره بودند بهطوری۲که ایشان شبها به۲طور ناشناس در کوچههای مدینه میگشتند و به مستمندان کمک میکردند.
موسوی تصریح کرد: کیسههای موسی بن جعفر (ع) در مدینه معروف بود و اگر به کسی یک کیسه میرسید بینیاز میشد، اما با این همه در اتاقی این امام همام در آن نماز اقامه میکرد جز چند قرص نان، مصحف و شمشیر چیزی نبود.
این کارشناس دینی در ادامه یادآورشد: شخصیت امام موسی کاظم(ع) را میتوان در چند بعد مورد بررسی قرار داد؛ ایشان در عرصه دانش نقش بهسزائی را ایفا کردند. بهطوریکه این امام همام کودک بودند که فقهای مشهور چون ابوحنیفه از ایشان مسأله میپرسیدند و کسب علم میکردند.
وی در ادامه گفت: فعالیتهاى امام کاظم (ع) بر دو دسته علمى و فکرى و هدایت نظارت بر پایگاههاى مردمى و هواخواهان خویش تقسیم کرد در بخش نخست امام موسی کاظم (ع) براى رویارویى با عقاید نادرست و بدعتها و واپسگرایىها، شاگردانى تربیت کرده بودند تا به واسطه آنان آموزههاى راستین دینى و شیعى را میان مردم منعکس میکردند.
موسوی تصریح کرد: در بخش دوم فعالیت ایشان، امام کاظم (ع) مىکوشید افزون بر حفظ رابطه خود با شیعیان و هدایت آنان، موضع منفى خود در برابر حکومت را نیز به آنان منتقل کند و در همین راستا، نارضایتى خود را افراد حکومت آشکار مىکردند.
وی خاطرنشان کرد: امام کاظم (ع) با جمعآوری روایات، احادیث، احکام و تعلیم و ارشاد شیعیان، اسلام حقیقی را که با تعالیم و مجاهدات پدرش جعفر بن محمد (ع) نظم و استحکام یافته بود حفظ و تقویت کردند و سرانجام به دست هارون عباسی در زندان بغداد و در سن ۵۵سالگی مسموم و به شهادت رسید و در کاظمین بغداد مدفون شدند.
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰