ارایه تسهیلات بهسازی به بیش از ۱۷۶۴ واحد نانوایی خوزستان
ایسنا/خوزستان مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت: مهمترین موضوعی که نانوایان نسبت به آن گلایه دارند بحث نرخ گذاری جدید برای نان است که تصمیم گیری نسبت به هر گونه تغییر و یا چگونگی آن بر عهده کارگروه آرد و نان استان است. امید جهان نژادیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره
ایسنا/خوزستان مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت: مهمترین موضوعی که نانوایان نسبت به آن گلایه دارند بحث نرخ گذاری جدید برای نان است که تصمیم گیری نسبت به هر گونه تغییر و یا چگونگی آن بر عهده کارگروه آرد و نان استان است.
امید جهان نژادیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به تجلیل از نانوایان برگزیده اهواز، زحمات این قشر پرتلاش و خدوم در تولید نان را مهم ارزیابی کرد و گفت: از دیرباز نان برای مردم ایران دارای یک قداست و ارزش بوده و به دلیل قرار گرفتن آن به عنوان قوت غالب مردم همچنان یکی از مهمترین مسائل در سلامت و قوت مردم به شمار می آید.
وی با اشاره به اینکه توجه به سلامت مردم در تولید نان در کشور و به ویژه استان خوزستان نسبت سال های گذشته رشد قابل ملاحظه ای داشته است، افزود: از سال گذشته شرایط برای دریافت و استفاده نانوایان از تسهیلات بهسازی سرعت خوبی پیدا کرد، به صورتی که از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۱۷۶۴ واحد نانوایی موفق به دریافت وام ۸۰ میلیون تومانی با بازپرداخت سه ساله و سود ۱۵درصد شده اند که این اقدام باعث رشد قابل ملاحظه ای در ارتقاء واحدهای خبازی و توسعه و بهبود مسائل بهداشتی آنان شد.
جهان نژادیان با تاکید بر شناخت کامل نسبت به مشکلات نانوایان تصریح کرد: با توجه به تشکیل جلسات متعدد و ارتباط موثر با اتحادیه نانوایان استان نسبت به مشکلات واحدهای خبازی واقف هستیم و مهمترین موضوعی که نانوایان نسبت به آن گلایه دارند بحث نرخ گذاری جدید برای نان است که تصمیم گیری نسبت به هر گونه تغییر و یا چگونگی آن بر عهده کارگروه آرد و نان استان است.
وی عنوان کرد: در استان خوزستان حدود ۲ هزار و ۵۸۰ واحد نانوایی نوع ۱ و ۲ فعالیت می کنند که به دلیل ایجاد شناخت بهتر از سلیقه مصرف کنندگان، تنوع تولید نان در استان با روند رو به رشدی مواجه شد.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان با اشاره به تولید بهترین گندم و فعالیت کارخانجات مدرن در استان گفت: باید در خوزستان شاهد یکی از با کیفیت ترین نان های کشور باشیم ولی به دلایل گوناگون از جمله سختی آب مصرفی، گرمای طاقت فرسا در بازه طولانی از سال و عدم استفاده از کارگر آموزش دیده متاسفانه شاهد نان با کیفیت به صورت سراسری در استان نیستیم ولی وجود نانوایان موفق و مهارت دیده باعث شد تا بحث آموزش همچنان یکی از اولویت های مهم در ارتقاء کیفیت نان استان قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: با توجه به پاندمی کرونا در کشور و نیاز مردم به نان خوب و بهداشتی تلاش شد تا با برگزاری ۸ دوره آموزشی توسط اساتید مجرب کشوری و استان خوزستان همچنان موضوع آموزش به عنوان یکی از موثرترین راه های بهبود کیفیت دنبال شود.
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰