ارائه تسهیلات و اصلاح مقررات زمینهساز شکلگیری ارتباط بیشتر دانشگاه و صنعت
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به بحث کلیدی ارتباط دانشگاه با صنعت گفت: با ایجاد اصلاحات در ضوابط و مقررات و انجام کارهای قانونی و ارائه تسهیلات و ایجاد ملزومات، باید همگی به شکلگیری ارتباط میان دانشگاه و صنعت کمک کنیم. به گزارش ایسنا، دکتر منصور غلامی در سومین نشست شورای راهبردی و سیاست
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به بحث کلیدی ارتباط دانشگاه با صنعت گفت: با ایجاد اصلاحات در ضوابط و مقررات و انجام کارهای قانونی و ارائه تسهیلات و ایجاد ملزومات، باید همگی به شکلگیری ارتباط میان دانشگاه و صنعت کمک کنیم.
به گزارش ایسنا، دکتر منصور غلامی در سومین نشست شورای راهبردی و سیاست گذاری ارتباط جامعه با صنعت که امروز (یکشنبه) در محل سالن شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، حضور مجموعه دانشگاهی در صنعت را یک تحول مهم دانست و اظهار کرد: بحث حمایتهای مالی، انجام اصلاحات در آییننامه ارتقاء و استفاده از ظرفیتهای آییننامهها باید دستور کار جلسات بعدی شورای راهبردی و سیاست گذاری ارتباط جامعه با صنعت قرار گیرد.
وی تصریح کرد: در خصوص افزایش ارتباط میان دانشگاه و صنعت، در بخش آموزش، دانشگاهها از قبل توانمند وارد این حیطه شدهاند و در سالهای اخیر از طریق دورههای کارآموزی و کارورزی تلاش شده است تا همخوانی میان مجموعه دانشگاه و صنعت برقرار شود.
وزیر علوم در ادامه افزود: در طرح ساماندهی، بخش اصلاح پذیرش دانشجو در دوران تحصیلات تکمیلی با ضوابط خاص و ایجاد تغییراتی در آییننامهها به سمت کیفیگرایی حرکت میکند که نتیجه آن خروج فارغالتحصیلان کیفیتر است.
بر اساس اعلام وزارت علوم، دکتر غلامی درخصوص حمایتهای مالی از بخش پژوهش خاطرنشان کرد: در گذشته صندوق پژوهش و فناوری برای کمک به بخش پژوهشی وجود داشت که متاسفانه الان حذف شده و باید برای احیای آن تلاش کنیم تا منابع مالی مناسب برای این حوزه فراهم شود. همچنین بحث بازنگری آییننامه ارتقاء نیز در دستور کار قرار دارد که باید برای این امر کلیه دانشگاه ها و پژوهشگاهها نظرات خود را در جهت بازنگری ارائه کنند.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰