احداث ایستگاه آتش نشانی در مسکن مهر رشت/ لزوم هم پوشانی ۳ کیلومتری ایستگاه ها
رئیس آتش نشانی رشت، از احداث دو ایستگاه جدید آتش نشانی در رشت خبر داد و یادآور شد: این ایستگاه ها که دارای پیشرفت فیزیکی ۳۰ تا ۴۰ درصدی هستند، در بلوار خرمشهر و مسکن مهر رشت قرار دارند. شهرام مومنی ضمن گرامیداشت روز ایمنی و آتش نشانی، اظهار کرد: یاد و خاطره «علی لدنی» نوجوان ۱۵ ساله ایذه ای
رئیس آتش نشانی رشت، از احداث دو ایستگاه جدید آتش نشانی در رشت خبر داد و یادآور شد: این ایستگاه ها که دارای پیشرفت فیزیکی ۳۰ تا ۴۰ درصدی هستند، در بلوار خرمشهر و مسکن مهر رشت قرار دارند.
شهرام مومنی ضمن گرامیداشت روز ایمنی و آتش نشانی، اظهار کرد: یاد و خاطره «علی لدنی» نوجوان ۱۵ ساله ایذه ای را گرامی می داریم که در هفته دفاع مقدس و در آستانه ۷ مهر دوباره درس ایثار و از خودگذشتگی را به ما آموخت.
وی با بیان اینکه آتش نشانان همواره تلاش می کنند تا مردم در حوادث کمترین خسارت را ببینند، تصریح کرد: جمعیت شهرستان رشت براساس آخرین سرشماری ۷۵۰ هزار نفر است که براساس استانداردها به ازای هر ۵۰ هزار نفر باید یک ایستگاه آتش نشانی داشته باشیم.
رئیس سازمان آتش نشانی رشت، با اشاره به فعالیت ۱۴ ایستگاه آتش نشانی در رشت، گفت: براساس جمعیت باید ۱۵ ایستگاه داشته باشیم که نشان دهنده وضعیت مناسب ایستگاه ها در شهر رشت است.
مومنی، از احداث دو ایستگاه جدید آتش نشانی در رشت خبر داد و یادآور شد: این ایستگاه ها که دارای پیشرفت فیزیکی ۳۰ تا ۴۰ درصدی هستند، در بلوار خرمشهر و مسکن مهر رشت قرار دارند.
وی جمعیت ۷۵۰ هزار نفری را جمعیت ساکن رشت دانست و عنوان کرد: جمعیت روزانه رشت بیش از جمعیت ساکن بوده و با یک جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری در روز مواجه هستیم که نیاز ما به ایستگاه های آتش نشانی را افزایش می دهد.
رئیس سازمان آتش نشانی رشت، شعاع پوششی هر ایستگاه آتش نشانی را حدود سه کیلومتر دانست و خاطرنشان کرد: متاسفانه به دلیل نگرش سنتی به مقوله آتش نشانی، شاهد احداث ایستگاه ها در اراضی خالی هستیم که معمولا نقاط کور هستند و پوشش لازم را ندارند.
وی شعاع عملیاتی و هم پوشانی ایستگاه آتش نشانی بلوار مدرس تا ایستگاه جاده لاهیجان را حدود هفت کیلومتر دانست و اضافه کرد: این فاصله غیر استاندارد زمان رسیدن به حریق و حادثه آتش نشانان را زیاد می کند.
مومنی، با بیان اینکه براساس نرم جهانی، مدت زمان استاندارد رسیدن یک خودروی آتش نشانی به محل حریق و حادثه بین سه تا پنج دقیقه با سرعت متوسط ۴۰ کیلومتر بر ساعت است، یادآور شد: متاسفانه جانمایی های نادرست و عدم وجود ایستگاه با فاصله سه کیلومتر، زمان رسیدن به حریق و حادثه را افزایش می دهد.
رئیس سازمان آتش نشانی رشت، در ادامه تجهیزات آتش نشانی را از نظر کیفی مناسب و از نظر کمی در مضیقه دانست و گفت: اخیرا با اضافه شدن ۱۳ خودروی آتش نشانی مدرن میانگین عمر ناوگان آتش نشانی رشت از ۲۰ سال به ۱۴ سال کاهش پیدا کرده است.
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰