مراحل پیگیری کارت سوخت و دریافت خسارت بیمه بدنه خودرو

خودروها برای اینکه بتوانند بهترین شرایط تردد را در خیابانها داشته باشند نیاز به دو بیمه نامه شخص ثالث و بیمه بدنه دارند. خب همانطور که میدانید بیمه بدنه به صورت اختیاری است و بیمهگزار با توجه به درخواست خود آن را تهیه میکند، اما همین بیمه نامه میتواند هنگام بروز حادثههای مالی در کنار رانندهها
خودروها برای اینکه بتوانند بهترین شرایط تردد را در خیابانها داشته باشند نیاز به دو بیمه نامه شخص ثالث و بیمه بدنه دارند. خب همانطور که میدانید بیمه بدنه به صورت اختیاری است و بیمهگزار با توجه به درخواست خود آن را تهیه میکند، اما همین بیمه نامه میتواند هنگام بروز حادثههای مالی در کنار رانندهها باشد تا خسارتهای رخ داده را جبران کنند. همچنین برای اینکه در هزینههای سوخت صرفه جویی انجام شود، نیاز است که از کارت سوخت خودرو بهرهمند بود تا هزینه بنزین مصرفی ماشین را بر حسب سهمیه و قیمت مناسب تامین کرد. برای اینکه با شرایط دریافت کارت سهمیه سوخت و پوششهای بیمه بدنه بیشتر آشنا شوید تا انتهای متن همراه ما باشید.
صرفهجوبی در مصرف بنزین با استفاده از کارت سوخت
اهمیت دریافت کارت سوخت خودرو
در سالهای اخیر، تامین سوخت خودروها همیشه یکی از دغدغههای افراد و مسئولین بوده است. با توجه به تولید انبوه خودرو و تقاضایی که مردم جامعه برای تهیه خودرو و موتور سیکلت دارند، به طور حتم باید یک فکر اساسی برای بودجه بندی و سهمیه بندی بنزین صورت میگرفت. از این رو هر خودرویی که تولید میشود دارای کارت سوخت خودروی منحصر به فرد خود است و شرایط انتقال آن وجود ندارد. با این کارت افراد مصرف بنزین خود را مدیریت خواهند کرد و نگرانی این سوخت با ارزش کمتر میشود. البته که شرایط بنزین به صورت آزاد هم وجود دارد اما توصیه میکنیم برای جلوگیری از هزینههای مالی و مصرف بیشتر سوخت، برنامه ریزی استفاده از خودرو را با توجه به شرایط سهیمه بندی بنزین انجام دهید.
چگونه درخواست کارت سوخت دهیم؟
با توجه به توضیحاتی که داده شد متوجه شدهایم که هر خودرو یک کارت سوخت منحصر به فرد دارد، اما اگر شما خودروی خود را از درب کارخانه تحویل میگیرید به طور حتم میدانید که تمام خودروها با کارت سوخت تحویل داده میشوند. تنها باید به یکی از دفاتر پست مراجعه کرد تا پیگیریهای لازم صورت گیرد. اما اگر کارت سوخت خودروی شما مفقود شده باشد، باید برای دریافت کارت المثنی اقدام کنید تا بتوانید از سهمیه بندی بنزین بهره مند شوید.
اما چگونه ثبت نام کارت سوخت المثنی را انجام داد؟
برای ثبت نام کارت سوخت المثنی چهار انتخاب وجود دارد که عبارتند از:
- استفاده از کد دستوری موبایل
- استفاده از اپلیکیشن دولت همراه
- ثبت نام حضوری در پلیس ۱۰+
- ثبت نام اینترنتی در سایت خودرو دولت همراه
- پیگیری کارت سوخت با پلاک
همچنین توصیه میشود که اگر شرایط بهره مندی از خدمات آنلاین را ندارید به یکی از دفاتر پلیس ۱۰+ مراجعه کنید تا در اسرع وقت کارت سوخت خود را دریافت کنید.
صدور کارت بنزین برای خودرو صفر چقدر زمان میبرد؟
با بررسیهای انجام شده و آزمون خطاهای صورت گرفته از مهر سال ۱۴۰۰ پروسه صدور کارت سوخت خودرو به مدت ۲۰ روز به طول میانجامد. هرچند که شرایط کنونی کشور به دلیل وجود کرونا باعث شده تا در برخی از مواقع این زمان بیشتر شود و ارسال کارت سوخت زمان طولانیتری را طی کند. برای همین ممکن است که در بعضی نواحی صدور کارت سوخت تا ۶۰ روز هم طول بکشد تا به دست مالک جدید خودرو برسد.
پیگیری کارت سوخت خودرو از طریق اینترنت
کافی است که برای رهگیری کارت سوخت خود به آدرس اینترنتی epolice.ir، خدمات الکترونیکی انتظامیمراجعه کنید. در این سامانه نوع و شماره پلاک خودرو را در بخش پیگیریهای کارت سوخت وارد کنید و بعد از آن شماره مرسوله خود را دریافت کنید. سپس به راحتی وارد سامانه اداره پست شوید و کد رهگیری خود را استعلام کنید تا بدانید که مرسوله شما در کدام ناحیه و با چه شرایطی قرار گرفته است.


پرداخت خسارت در بیمه بدنه
بیمه بدنه یکی از بیمههای خودرو است که برای جبران خسارتهای مالی رخ داده در حادثههای رانندگی میپردازد. این بیمه نامه را بهتر است که با توجه به شرایط خود و دو پوشش اصلی و اضافی تهیه کنید تا نگرانی برای جبران هزینههای رخ داده وجود نداشته باشد.
تنها نکته مهمی که هنگام پرداخت خسارت در این بیمه نامه باید در نظر گرفت، این است که بیمهگر برای جبران خسارتهای رخ داده، شرایطی دارد و متناسب با آنها و سقف تعهدات مشخص شده در بیمه نامه به جبران خسارت میپردازد. اما برای اینکه بتوان از این بیمه نامه خسارت دریافت کرد، بیمهگزار باید شرایط مختلفی رخ دهد.
در حقیقت جبران هزینههای وارد شده تحت پوشش بیمه بدنه به شرح زیر هستند:
- شخص بیمهگزار در جریان حادثه رانندگی مقصر شناخته شود.
- شخص بیمهگزار در جریان حادثه رانندگی مقصر نباشد.
- راننده مقصر در حادثه رانندگی صحنه تصادف را ترک کرده و در نتیجه شخص بیمهگزار برای دریافت خسارت خود به راننده مقصر دسترسی نداشته باشد.
دقت داشته باشید که پرداخت خسارتها و هزینهها با توجه به قرارداد بیمهگزار با شرکت بیمه انجام میشود. پس انتخاب پوششها به دقت بیشتری نیاز دارد.
پوششهای اصلی بیمه بدنه خودرو
هنگامی که برای دریافت بیمه بدنه خودرو اقدام میکنید، شرایط خرید پوششهای اصلی و اضافی بیمه بدنه برای تمام بیمهگزارها فراهم است. در پوششهای اصلی بیمه بدنه خودرو، مواردی تحت پوشش قرار میگیرند که احتمال وقوع آنها در یک حادثه رانندگی بیشتر خواهند بود. اما بیمهگزارها میتوانند در صورت تمایل و با پرداخت هزینههای بیشتر یک یا چند پوشش اضافی بیمه بدنه را خریداری کنند. با تهیه این پوششها خودروی شما در برابر حوادث رانندگی بیمه خواهد شد.
پوششهای اصلی بیمه بدنه خودرو شامل موارد زیر هستند:
- خسارات وارده ناشی از سرقت کلی خودرو
- خسارات وارده ناشی از نجات سرنشینان، انتقال خودرو به پارکینگ و تعمیرگاه پس از حادثه رانندگی
- رخ دادن یک حادثه رانندگی برای خودرو
- غرامت ناشی از بروز حوادثی چون آتش سوزی، انفجار، صاعقه، آسیب به خودرو و وسایل یدکی همراه آن
- خسارات وارده به لاستیک، باتری و چرخهای خودرو
در صورتی که فکر میکنید پوششهای اصلی برای بیمه نامه کفایت نمیکند، میتوانید برای جبران خطرات دیگر هم حق بیمه بیشتر پرداخت کنید تا هنگام بروز حادثه جبران خسارت انجام شود.
خطرات اضافی تحت پوشش بیمه نامه بدنه عبارتند از:
- دزدی وسایل جانبی خودرو بدون سرقت کلی
- شکستن شیشهها بنا به دلایلی غیر از خطرات اصلی
- غرامت عدم استفاده از خودرو در زمان تعمیرات
- خسارت بروز حوادث طبیعی مانند زلزله، سیل و آتشفشان
- خسارات ناشی از پاشیدن مواد شیمیایی (اسید و رنگ) به بدنه خودرو
- ترانزیت
- نوسانات قیمت خودرو
خرید بیمه بدنه از بیمه دات کام
برای خرید بیمههای اتومبیل و انواع بیمه نامه میتوانید از سامانه آنلاین خرید بیمه دات کام استفاده کنید. این سامانه طرحهای بیمهای را با توجه به شرایط اقتصادی و پوششی بررسی خواهند کرد و بهترین پیشنهادها را به نمایش میگذارد. در حقیقت کارگزاری بیمه دات کام به عنوان سامانه خرید اینترنتی بیمه، شرایط استعلام و مقایسه را برای خدمات شرکتهای بیمهای فراهم کرده است. کافی است که بعد از دانستن علت خرید و پوشش های بیمه بدنه ماشین چیست به وب سایت بیمه دات کام وارد شده و در صفحه اصلی و بخش منوی محصولات، شرکت بیمه مورد نظر خود و بیمه بدنه خودرو را انتخاب کرده و با وارد کردن اطلاعات مورد نیاز بیمهای، در کوتاهترین زمان بیمه نامه خود را خریداری کنید.
مراحل دریافت خسارت بیمه بدنه
اگر در حادثه رانندگی، خسارت به وجود آید و میزان خسارت وارد شده از سقف تعهدات بیمه شخص ثالث بیشتر باشد، بیمه بدنه جبران خسارت خواهد کرد. مراحل دریافت خسارت بیمه بدنه به شرح زیر است:
- بیمهگزار برای دریافت خسارت باید حداکثر تا ۵ روز کاری بعد از تاریخ حادثه، اعلام خسارت کند تا تشکیل پرونده انجام شود.
- فرد زیان دیده باید به شرکتهای بیمه مراجعه کرده و پیگیریهای لازم را انجام دهد.
- بیمهگزار باید به مراکز نیروی انتظامی یا پلیس راهور برای دریافت کروکی مراجعه کند.
- خودرو بیمهگزار باید به یکی از تعمیرگاههای مجاز یا یکی از پارکینگهای مخصوص به شرکت بیمه منتقل شود.
- پس از اینکه خودرو به تعمیرگاه یا پارکینگ منتقل شد، کارشناس بیمه ارزیابی میزان خسارت را انجام میدهد.
- بعد از ارزیابی خسارت، بازسازی و تعمیر کامل خودرو انجام میشود.
- پس از انجام تعمیرات، کارشناس بیمه برای بار دوم از خودرو بازدید میکند.
- در آخر با بررسیهای لازم، چک خسارت به وسیله شرکت بیمه به مالک خودرو پرداخت میشود.
برچسب ها :بیمه ، بیمه بدنه ، بیمه ماشین ، خرید بیمه ، کارت سوخت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰