تاریخ انتشار : یکشنبه 30 آبان 1400 - 23:44
150 بازدید
کد خبر : 112475

ذخیره‌سازی ١٧۴ تن گوشت مرغ منجمد در لرستان

ذخیره‌سازی ١٧۴ تن گوشت مرغ منجمد در لرستان

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان گفت: از ابتدای سال ۱۳۹۹ در راستای جمع‌آوری و خرید مرغ مازاد بر نیاز مصرف تاکنون ١٧۴ تن گوشت مرغ منجمد و ذخیره‌سازی شده است. عبدالرضا بازدار به وضعیت پرورش طیور و تولید گوشت مرغ در شرایط بحرانی ناشی از شیوع ویروس کرونا در ایام پایانی سال ۹۸ پرداخت

ذخیره‌سازی ١٧۴ تن گوشت مرغ منجمد در لرستان

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان گفت: از ابتدای سال ۱۳۹۹ در راستای جمع‌آوری و خرید مرغ مازاد بر نیاز مصرف تاکنون ١٧۴ تن گوشت مرغ منجمد و ذخیره‌سازی شده است.

عبدالرضا بازدار به وضعیت پرورش طیور و تولید گوشت مرغ در شرایط بحرانی ناشی از شیوع ویروس کرونا در ایام پایانی سال ۹۸ پرداخت و افزود: رشد شتابان تولیدات طیور و تغییر الگوی مصرف به سمت استفاده از گوشت سفید و افزایش تقاضا برای تولید و مصرف گوشت مرغ تحولات بزرگ در صنعت طیور کشور و به‌تبع آن در استان لرستان به وجود آمده آورده است.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۶۳۰ واحد مرغ گوشتی با تولید ۱۲.۹ میلیون قطعه در دوره و با پتانسیل تولید سالانه ۱۰۰ هزار تن گوشت مرغ در استان وجود دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: از نظر اشتغال‌زایی و توسعه فضای کسب‌وکار صنعت پرورش مرغ گوشتی از اهمیت بالایی برخوردار است و حلقه‌های متعددی درزمینهٔ تولید و عرضه گوشت مرغ دخیل هستند.

بازدار اضافه کرد:  بیش از ۳ هزار نفر به‌صورت مستقیم در واحدهای پرورش مرغ گوشتی مشغول به فعالیت هستند و با احتساب افراد شاغل در سایر زیر بخش‌ها اعم از شرکت‌های تامین دان مرغ  کشتارگاه‌های طیور و عوامل عرضه و فروش گوشت مرغ  حدود ۴۵٠٠ نفر در این صنعت مشغول به کار هستند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد در سال ۱۳۹۸ بیش از ۴۱ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان صورت گرفته که میزان ۷۵ هزار تن گوشت مرغ تولید شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد با توجه به حجم بالای جوجه‌ریزی در ماه‌های پایانی سال به‌منظور تامین گوشت مرغ ایام عید متأسفانه هم‌زمانی شیوع کرونا ویروس در کشور باعث کاهش تقاضای مصرف و مشکلاتی برای مرغداران درزمینهٔ قیمت و فروش مرغ‌های پرورش‌یافته به وجود آورده است بنابراین در همان ابتدای سال ۱۳۹۹ در راستای جمع‌آوری و خرید مرغ مازاد بر مصرف و هماهنگی تمامی دستگاه‌های دولتی و استفاده از ظرفیت‌های کشتارگاهی و سردخانه‌ای عملیات کشتار و ذخیره‌سازی مرغ به‌صورت منجمد شروع شده و علاوه بر تأمین گوشت مرغ داخل استان به‌طور میانگین روزانه ۴۰ تن گوشت مرغ کشتار و ذخیره‌سازی می‌شود و تاکنون ۱۷۴ تن گوشت مرغ منجمد و ذخیره‌سازی شده است.

وی افزود: این عملیات تا پایان فروردین‌ماه و تا زمان جمع‌آوری تمام مرغ مازاد مرغداران با همکاری شرکت پشتیبانی امور دام استان ادامه می‌یابد و بر اساس تجربیات سنوات قبلی مرغ منجمد ذخیره‌سازی شده هم در فصل تابستان برای تنظیم بازار گوشت مرغ که با کمبود احتمالی مواجه خواهیم شد قابل‌عرضه و مصرف است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: تأمین نهاده‌های موردنیاز مرغداران از قبیل ذرت و کنجاله سویا هم یکی از اولویت‌ها و دغدغه‌های مهم سازمان جهاد کشاورزی در این ایام تعطیل بوده به‌طوری‌که در ایام پایانی اسفند ۹۸ بیش از ۵ هزار تن ذرت و یک هزار تن کنجاله سویا از محل سهمیه‌های شرکت پشتیبانی امور دام بین مرغداران از طریق جهاد کشاورزی و تعاونی مرغداران شهرستان‌های مربوطه توزیع شده است.

بازدار اضافه کرد: فروردین‌ماه سال جاری هم سازمان جهاد کشاورزی استان درخواست تخصیص و تامین ۶ هزار تن ذرت و ۴ هزار تن کنجاله سویا جهت تأمین احتیاجات نهاده‌ای واحدهای دام و طیور از محل سهمیه‌های شرکت پشتیبانی امور دام به وزارت جهاد کشاورزی ارسال کرده که تاکنون ۱۲۰۰ تن سهمیه کنجاله سویا در سامانه بازارگاه نهاده‌های کشاورزی جهت توزیع اعلام شده و مراحل خرید و جذب توسط تشکل و تعاونی‌های مرغداران در دست پیگیری است.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.